Van Yine Karanlıkta kalacak! – Van Olay | Van Haber | Van Haberleri | Güncel | Siyasi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) tarafından yapılan açıklamada 29 Nisan  Pazartesi günü günü (Yarın)  Van’ın merkez ilçeleri de dahil olmak üzere 8 ilçelerde elektrik kesintilerinin yaşanacağı duyuruldu.
VAN’DA ELEKTRİK KESİNTİSİNİN YAPILACAĞI YER VE SAATLER…

VAN – İPEKYOLU
İpekyolun’da 15.00 – 18.00 saatleri arasında;  Ilıkaynak,Yukarı Gölalan,Aşağı Gölalan, Erçek Ve Kara Gündüz Mahallelerinde Planlı Bakım Ve Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.
İpekyolun’da 09.00 – 17.00 saatleri arasında; Karpuz Alanı, Köşebaşı, Beşçatak, Değirmenköy,Kavuncu Mahallelerinde Planlı Bakım Ve Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.
İpekyolun’da 09.00 – 17.00 saatleri arasında; Cumhuriyet, Hafiziye Mahallelerinde Planlı Bakım Ve Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.
İpekyolun’da 09.00 – 17.00 saatleri arasında; Bahçıvan, Cumhuriyet Ve Hafiziye Mahallelerinde Planlı Bakım Ve Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.
 VAN –TUŞBA
Tuşba ’da 09.00 – 12.00 saatleri arasında; Beyüzümü, Şemsibey Ve Kalecik Mahallelerinde Planlı Bakım Ve Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.

MURADİYE
Muradiye’de  15.00 – 18.00 saatleri arasında; Sürüyolu Mahallesinde Planlı Bakım Ve Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.



Van’daki yağışlar üreticileri ve besicileri sevindirdi

Muradiye’de  09.00 – 17.00 saatleri arasında; Muradiye’de  09.00 – 17.00 saatleri arasında Yavuz selim ve yenişehir mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

VAN -GEVAŞ
Gevaş’ta 09.00 – 17.00 saatleri arasında; Atalan,Aladüz Ve Abalı Mahallelerinde Planlı Bakım Ve Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.

VAN -BAHÇESARAY
Bahçesaray’da 11.00 – 13.00 saatleri arasında; Paşaköy, Altındere, Akyayla,Çiçekli, Ulubeyli, Yaylakonak,Kaşıkçılar, Şişli, Bağcılar,Yaşlıkavak, Çömlekçi, Elmayaka,Güneyyamaç, Kartal, Doğanyayla,Ünlüce, Cevizlibelen, İslam,Altıntaş Mahallelerinde Planlı Bakım Ve Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.
VAN -ÇATAK
Çatak’da 13.00 – 15.00 saatleri arasında; Derebaşı, Ağaçlık, Teknecik, Boyunpınar Mahallelerinde Planlı Bakım Ve Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.

VAN –BAŞKALE
Başkale’de 16.00 – 18.00 saatleri arasında; Güleçler, Kavurgalı, Kızılca Ve Bölekli Mahallelerinde Planlı Bakım Ve Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.
VAN – ERCİŞ
Erciş’te 09.00 – 17.00 saatleri arasında; Kadir Asker Mahallesinde Planlı Bakım Ve Onarım Çalışması Nedeni İle Enerji Kesintisi Yaşanmaktadır.

Kaynak: VanOlay-Kasım Keklik

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Van Yine Karanlıkta kalacak! – Van Olay | Van Haber | Van Haberleri | Güncel | Siyasi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Van Haberleri | Son Dakika Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin